Een premium auto

Om comfortabel u en uw bagage ter plaatse te brengen

Een veilige en soepele professionele rijervaring

Eerlijke prijzen

Een groot aantal opties die aan uw wensen voldoen

Stiptheid en flexibiliteit

Veilige en soepele professionele rijervaring

Geweldige toeristische stops

Onderweg gereden en bijgestaan ​​door uw lokale chauffeur.

BOBdriving is een Europees netwerk van partnermaatschappijen voor personenvervoer die hun diensten ontwikkelen volgens dezelfde kwaliteitsnormen die door BOBdriving zijn gedefinieerd.

Kies uw reis

Op het formulier hiernaast kiest u uw vertrekplaats, aankomst, datum en tijdstip van vertrek. Nadat u op de knop Get Quote heeft geklikt, ziet u een tweede vak verschijnen met uw reisopties.

Staat uw route er niet bij, neem dan hieronder contact met ons op voor een offerte op maat.

“…Cedric heeft super werk geleverd. Hij heeft geholpen met onze bagage en hij stopte zelfs bij Starbucks op weg uit Brussel, zodat ik een Belgische mok kon kopen voor een vriend die ze. Hij was punctueel voor onze pick-up in de luchthaven van Brussel. Zijn auto was ongerept en hij had zelfs een keuze uit natuurlijk of bruisend water om te drinken. Dit was onze 2e ontmoeting met uw bedrijf en zowel mijn man als ik waren erg tevreden. Cedric is ook een zeer goede chauffeur en we voelden ons heel veilig bij hem. Ik nam zelfs een kort dutje op de oprit….”

Cedric De Decker, 23 december, 2023

“…Geweldige reis – Geweldige chauffeur. Hij was blij om te kletsen toen we geïnteresseerd waren en hij was stil toen we stil waren. Duidelijke informatie over de route en haltes, etc. Waardeerde de watervoorziening in de auto. Geen suggesties voor verbetering….”

Kevin Breda, 9 juni, 2023

“…Mijn groepsreis van Amsterdam naar Brussel was uitstekend. Philippe en Bernard waren zo goed als je kunt krijgen. Beiden waren op tijd om mijn groep uit het hotel te halen. Ik sta sceptisch tegenover het boeken van deze reis vanaf het begin vanwege het ontbreken van een score van minder dan 5 sterren. Nu kan ik zien hoe die 5 sterren zijn verdiend. Ik reed met Philippe als chauffeur. Met 3 stops die mijn groep had aangevraagd, zette Philippe ons midden in historische attracties af. Philippe gaf ons zelfs aanwijzingen en aanwijzingen waar we heen moesten. Beide chauffeurs waren beleefd en minnelijk. Zeer efficiënte en veilige chauffeurs. De van en de auto waren schoon en van het nieuwste model. Een dienst met vijf sterren inderdaad. Bedankt Philippe en Bernard voor het veilig naar Brussel brengen van mijn groep…”

Bernard B. – Philippe B., 21 November, 2022