Foire Aux Questions

FAQ – NL

BOB betekent Business or Beach! Waar uw bestemming ook is, wat het doel van de reis ook is, bieden wij alle vervoersdiensten tegen BETAALBARE TARIEVEN. We zullen u overal in Europa van deur tot deur brengen met een gegarandeerde kwaliteit van de dienstverlening op basis van stiptheid en professionalisme.
JA, dat is mogelijk en niet duurder dan een gelijkaardige reis vanuit Brussel. BOBdriving is georganiseerd als EEN NETWERK. We zullen een lokale partner kiezen om het werk te doen zonder extra kosten. We brengen je van waar je ook bent naar waar je ook maar wilt tegen betaalbare tarieven. Vraag hier uw persoonlijke offerte aan!
BOBdriving is een NETWERK van bedrijven en chauffeurs die in staat is om in heel Europa hoogwaardige rijdiensten te leveren. Bedrijven en chauffeurs worden geselecteerd om hetzelfde serviceniveau aan te bieden tegen hetzelfde tarief. Ze hebben allemaal een contract gesloten om dezelfde normen te volgen om aan uw verwachtingen te voldoen. Waar u BOBdriving-services ook gebruikt, zult u zeker aan dezelfde servicekwaliteit voldoen.
NATUURLIJK want BOBdriving is georganiseerd als EEN NETWERK en werkt met partners in heel Europa. Het is mogelijk een reis te boeken van Luik naar Brussel, maar ook van Rotterdam naar Eindhoven, Keulen naar Basel, Parijs naar München… We zijn in staat om transfers te organiseren van/naar elke Europese luchthaven van/naar elke Europese bestemming. Wij bieden een veilige deur-tot-deur-service in heel Europa aan, van waar u bent naar waar u wilt gaan.
Nee, reizen met BOBdriving is betaalbaar en veel goedkoper dan het gebruik van taxibedrijven. Kijk maar eens naar onze en vraag om een offerte of stuur een mail naar contact@bobdriving.com! Meestal zijn onze diensten ook in concurrentie met sommige vormen van openbaar vervoer zoals de trein, op termijn van efficiëntie en prijs. Reizen met BOBdriving met 3 personen is meestal comfortabeler, veiliger, sneller en goedkoper dan met de trein te reizen.
Wanneer u met BOBdriving reist, ontvangt u een prijs voor het ter beschikking stellen van het voertuig. Dit impliceert dat hoe hoger het aantal passagiers, hoe goedkoper de prijs per persoon zal zijn. Hier zijn enkele prijsvoorbeelden: Brussel naar Paris CDG Airport vanaf € 73 per persoon* Lille naar Brussels Charleroi Airport vanaf € 35 per persoon* Brussel naar Brussels-Charleroi Airport vanaf € 16 per persoon* Brussel in Amsterdam vanaf € 48 per persoon* Reizen met BOBdriving is een comfortabele en betaalbare oplossing: geen zorgen over het aantreffen van een overvolle bus of metro met uw koffers, of het aanhouden van een dure taxi om naar het station te komen, geen stress om op tijd aan te komen, geen pijnlijke verbinding met zware koffers: uw BOBdriving partner zorgt voor u en uw bagage vanaf uw vertrekpunt tot aankomst, van punt tot punt! *Prijs berekend op basis van een reis gemaakt met een busje met 7 passagiers. Deze prijs is niet contractueel en kan variëren afhankelijk van de marktomstandigheden. Vraag hier uw persoonlijke offerte aan.
Onze chauffeurs spreken hun moedertaal, maar de meeste van hen spreken ook Engels en/of andere talen. Dit is niet verplicht. Tijdens het bestelproces wordt er gevraagd om uw moedertaal aan te geven en om een specifieke taalkennis aan te vragen als u dat wilt: we werken met veel partners en we doen graag ons best om aan uw verwachtingen te voldoen!
Zakenreizen en luxe reizen betekenen een hogere kwaliteit van de dienstverlening en hogere klasse en meer comfortabele voertuigen. Het minimumbereik voor zakenreizen is E-klasse Mercedes of equivalent voor sedan, GLE Mercedes of equivalent voor MPV’s en V-klasse Mercedes voor bestelwagens. Het minimumbereik voor luxe-trips is CLS-klasse Mercedes of equivalent voor sedan, Porsche Cayenne of gelijkwaardig wanneer het MPV nodig is. Wat de service betreft, is de dressing code strikt, wat een pak en een das inhoudt. Hij zal zijn gasten drankjes en snacks. Alle voertuigen zijn uitgerust met airconditioning, echte lederen stoelen en gratis wifi.
U reist in een recent premium voertuig dat het beste past bij het aantal personen en bagage dat met u reist: Een sedan (vergelijkbaar met Audi A3 of groter) voor maximaal 3 passagiers, MPV voor groepen tot 4 personen (vergelijkbaar met een VW Touran ) of een Van (vergelijkbaar met Ford Custom) voor groepen tot 7 personen. U kunt ook kiezen voor Business Class- of Luxury Class-voertuig om toegang te krijgen tot een hoger niveau van comfort en service. Al onze partners gebruiken voertuigen die jonger zijn dan zeven jaar. Zij zijn in uitstekende staat van gebruik en professioneel verzekerd zijn volgens de lokale wetgeving. Hoewel het exacte model kan verschillen, zorgen we er altijd voor dat het voorziene voertuig voldoet aan uw behoeften op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en comfort. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunt u gratis naar een hogere voertuigklasse worden opgewaardeerd.
Wanneer u boekt, kiezen we het meest geschikte voertuig, rekening houdend met het feit dat de standaardbagage voor elke passagier maximaal bestaat uit een grote tas (74 x 53 x 28 cm) en een kleine tas (56 x 36 x 23 cm). Als u meer bagage of extra grote bagage meeneemt, neem dan gerust contact met ons op via contact@bobdriving.com om zeker te zijn dat uw bagage in het bestelde voertuig past en een oplossing vindt als dat niet het geval is. Houd er rekening mee dat voor zakenreizen en luxe slechts één grote bagage per persoon inbegrepen is.
Ja, natuurlijk houden we van kinderen bij BOBdriving! Uw chauffeur zal met hem een geschikt kinderzitje meenemen om een veilige reis te garanderen. We vragen onze gasten vriendelijk om de leeftijd van de kinderen die mee zullen reizen mee te delen, zodat we het juiste kinderzitje of zitverhoger aan de chauffeur kunnen opgeven. Aan de andere kant is de klant zich ervan bewust dat de kinderen tijdens de hele reis op het kinderzitje moeten zitten: dit is verplicht om begrijpelijke veiligheidsredenen en wettelijke redenen.
Uw chauffeur kan u ophalen bij uw hotel, appartement, aanlegplaats voor cruiseschepen of een ander ophaalpunt dat met de auto bereikbaar is. Dit geldt ook voor uw inleverlocatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over bussen, taxi’s of andere verbindingen . BOBdriving biedt deur-tot-deur service! Als u zich toevallig in een voetgangersgebied bevindt, zal uw chauffeur u ontmoeten op een aangewezen ophaallocatie. Uw chauffeur zal u op het afgesproken tijdstip en de afgesproken plaats ontmoeten en zal niet eerder contact met u opnemen, tenzij dit nodig is. U ontvangt een paar dagen voor vertrek een herinnering met de naam en het mobiele nummer van uw chauffeur voor het geval u contact met hem of haar moet opnemen.
Ja, we zijn blij dat we uw huisdier kunnen ontmoeten! Laat het ons van tevoren weten of u met huisdieren reist, inclusief service en emotionele hulpdieren, zodat we er zeker van kunnen zijn dat er genoeg ruimte is voor u, uw huisdier en uw bagage in het voertuig. Als u ons niet van tevoren informeert, kunnen we niet garanderen dat uw chauffeur in staat zal zijn om u te brengen of enige terugbetaling aan te bieden.
We streven ernaar uw reis zo comfortabel mogelijk te maken en de lucht die u inademt in de auto, is hiervan een belangrijk onderdeel. Alle bestuurders moeten hun auto’s rookvrij houden en in het algemeen zo geurneutraal mogelijk. Dat betekent geen rook, geen stof en geen luchtverfrissers. Vanwege de werkelijke sanitaire omstandigheden vragen we onze chauffeurs echter om hun auto voor elke reis te ontsmetten. Het gevolg hiervan is dat er nog wat lichte restanten kunnen overblijven uit het ontsmettingsmiddel dat wordt gebruikt om de auto schoon te maken.
De gemakkelijkste en meer comfortabele manier is vooraf betalen via creditcard of bankoverschrijving. Aan het einde van uw reis kunt u ook contant betalen in alle belangrijke munteenheden. Wees er hoe dan ook van bewust dat in sommige landen contante betaling niet is toegestaan. De meeste van onze chauffeurs hebben een bankterminal: het zal dan mogelijk zijn om te betalen met een creditcard in de auto, maar je moet je ervan bewust zijn dat het gebruik van zo’n terminal is onderworpen aan een correcte mobiele verbinding bij de drop-off plaats en je zou kunnen worden gevraagd om een ATM te vinden als het niet werkt. De valutareferentie is euro en uw bank kan een andere wisselkoers gebruiken dan de officiële. In het geval van een contante betaling in een andere valuta dan euro zal de chauffeur u zijn bankwisselkosten in rekening brengen bovenop de officiële koers, zoals gedefinieerd in de BOBdriving Servicevoorwaarden (Hoof.D.§2.2)
Als u uw reis om welke reden dan ook wilt annuleren of opnieuw wilt plannen, belt u of stuurt u ons een e-mail. We begrijpen dat reisplannen kunnen veranderen en dat is de reden waarom we geen kosten in rekening brengen voor wijzigingen of annuleringen die ten minste 48 uur voor vertrek zijn gemaakt en zeer lage administratiekosten als deze vóór 24 uur zijn gemaakt. Meer informatie vindt u in onze Servicevoorwaarden (Hoof.C.§4)
Wij en onze partners accepteren alle grote valuta’s die wereldwijd worden gebruikt. Euro is de valutareferentie, maar we accepteren ook graag Zwitserse frank (CHF), Amerikaanse dollar, Canadese dollar, Brits pond en Australische dollar. Hoe dan ook, het gebruik van een andere valuta dan de euro impliceert bankwisselkosten bovenop de officiële koers zoals gedefinieerd in de Servicevoorwaarden (Hoofdstuk D.D.§2.2). Dit zijn de enige kosten die in rekening worden genomen: we zullen nooit extra kosten of kosten in rekening nemen dan die welke door onze bankonderneming in rekening worden gebracht. Fooi is uitgesloten van de totale prijs en is geen vereiste.
De vermelde prijs is definitief en er zijn geen extra kosten voor onze diensten. Het betekent dat onze prijzen inclusief de auto-afvoer, de reis (inclusief eventuele tolwegen), plaspauzes en lunchstops (exclusief maaltijden) zoals beschreven in de BOBdriving Servicevoorwaarden (Hoof.C.§3) Fooi is uitgesloten van de totale prijs en is geen vereiste. Als u echter zeer tevreden bent met de service, kunt u uw chauffeur belonen met een optionele tip (10% is een goede basis). Er zullen geen verrassingen of extra kosten van BOBdriving komen
We sturen direct nadat u uw bestelling hebt geplaatst een bevestigingsmail en een paar dagen voor uw reis een e-mail met de gegevens van uw chauffeur. Als u geen e-mail van ons hebt ontvangen, is het mogelijk dat er een typefout is in uw e-mailadres of dat ze naar uw spams gaan. Als u geen e-mail hebt ontvangen, betekent dit NIET dat uw reis wordt geannuleerd! Neem contact met ons als u uw contactgegevens wilt bijwerken.
Als u via onze website bij ons heeft geboekt, kunt u een verzoek naar contact@bobdriving.com sturen en vervolgens verwijderen wij graag al uw persoonlijke gegevens. U vindt onze volledige privacybeleid hier.
U kunt onze Algemene Voorwaarden hier raadplegen.